Deze ondernemers gingen je voor.

Coming soon….

Dit is wat ze zeggen…

 

Voor mijn nieuwe bedrijf Let’s Flamin’ Go was ik op zoek naar iemand die voor mij een website kon maken. Na het zelf geprobeerd te hebben, ben ik toch maar op zoek gegaan naar iemand die er wat meer verstand van had. Zo kwam ik bij Marloes terecht.

Via een telefoongesprek legde ik Marloes uit wat ik graag wilde. Het was een prettig gesprek en ik zag het helemaal zitten dat Marloes mijn site ging maken. We hebben veel contact gehad via de mail, en via een formulier kon ik al veel dingen aangeven, wat ik erg fijn vond. Als ik vragen had, of andersom, dan was er snel contact via de mail. Ik vond het korte lijntje erg prettig, Marloes begreep precies wat ik wilde en zo kwam er een geweldige kleurrijke site tot stand.

Ik was gelijk super enthousiast toen Marloes mij het eerste voorbeeld stuurde. Er waren eigenlijk geen grote aanpassingen nodig, want het klopte gewoon allemaal. Mijn site is echt precies zoals ik ben, en hoe mooi is dat. Mijn bedrijf voelt nu echt, omdat ik mensen ook kan doorverwijzen naar een site. Een plek waar ze meer informatie kunnen vinden over mijn bedrijf en wat ik precies doe. Ik ben echt heel erg tevreden over onze samenwerking

Elles

Let's Flamin 'Go

Marloes heeft een geweldige website gemaakt voor mijn onderneming, precies zoals ik het visualiseerde. Ik wilde een simpele website, overzichtelijk en persoonlijk.

Ik heb Marloes via via ontmoet, ik wilde graag een logo voor mijn andere onderneming en die heeft Marloes gemaakt. Later speelde bij mij het idee voor mijn andere onderneming en toen heb ik contact opgenomen met Marloes om te vragen of zij mijn website kon maken. Marloes heeft echt een prachtige one-page website voor mij gemaakt. De informatie die ik voor de website heb aangeleverd heeft ze goed gebruikt en toegepast op de website. In de samenwerking was Marloes duidelijk in wat ze van mij nodig had en gaf ook regelmatig een update.

Ik vind het fijn om met iemand te werken waar ik een fijne klik mee heb, waar de energie juist is en die klik had ik met Marloes, ze denkt mee, geeft feedback als iets niet helemaal mooi is of dat er toch nog iets aangepast moet worden. Nadat de website live is geeft ze een stappenplan wat je moet doen om je website te onderhouden en ook hoe je je website zelf kan aanpassen als je iets wilt aanpassen.

Hanna Lynne Minnee

Human Design & Business Mentor

Ik wilde een mooie website waarin duidelijk naar voren kwam waar ik mijn klant (de werkgever) mee kan helpen.
Ik zocht iemand die mij persoonlijk kon helpen en die snapte wat ik wilde. En daar voldeed jij perfect aan.
Je hebt een mooie website gemaakt naar al mijn wensen. Mooie kleuren gebruikt en duidelijk mijn boodschap kunnen overbrengen.

Je was direct beschikbaar en de persoonlijke benadering vond ik fijn. Je hielp me met mijn vragen en erg fijn dat je mij hebt geholpen met mijn email funnel en een landingspagina voor mijn e-book.
En het resultaat?
Een supermooie website waar ik trots op ben.

Patrick de Goede

Verzuimspecialist