Online zichtbaar met een One Page Website

Ben je vol enthousiasme begonnen met je website maar zie je door de bomen het bos niet meer?

En wil je zo graag online maar ben je klaar met al dat gepriegel en technische gedoe?

Wanneer je druk bezig bent met  het bouwen van je eigen website denk je vast:

 • De one page van je concullega is al helemaal klaar en is door een ringetje te halen. Stiekem ben je gewoon stik jaloers dat die van haar al wel online is en die van jou niet. Bij jou springt je one page niet van het scherm, de kleuren komen toch niet goed uit en je afbeeldingen en teksten staan niet mooi uitgelijnd maar ja je weet niet hoe je dat kan aanpassen.
 • En hoe langer je aan het ploeteren bent hoe chaotischer alles wordt. De talloze opties die je kunt toevoegen zoals een social media button, bij andere ondernemers zie je dat ook dus je wilt niet achterblijven. Maar hoe?
 • Je had nog een leuk ingeving met een plaatje en op het moment dat het op je mobiel bekijkt staat alles schots en scheef dit was toch niet de bedoeling want hij moet op alle apparaten goed te zien zijn. Laat dan ook maar zitten.
 • Maar hoe krijg je nu toch een menubalk want dat kan met een one page heb je gehoord. Zo frustrerend om weer uren hieraan te besteden en snapt er niks meer van.
 • En dan die updates maar je weet eigenlijk niet hoe je dit precies moet doen, bang dat je het verkeerd doet. Maar ja als je dit niet doet dan kan je website gekraakt worden en daar krijg je het toch wel een beetje benauwd van.
Website Ellen van der Wielen

Stop met het gerommel aan je website want hoe fijn zou het zijn als:

 • Dat je one page straks nog mooier is dan die van je concullega en dat alles klopt, van de kleuren tot aan je afbeeldingen en dat alles straks mooi is vormgegeven.
 • Je van die mooie aanklikbare social media knoppen hebt staan? Je bezoekers kunnen je dan gaan volgen en kunnen ze zien wat jij te bieden hebt op Instagram, Facebook of LinkedIn. Zo krijgen ze meteen een mooi kijkje in jouw onderneming.
 • Je one page op alle apparaten goed te zien, dus op de desktop, de tablet en op mobiel, wat zou dat toch fijn zijn.
 • Je een overzichtelijke menubalk op je website hebt met bijvoorbeeld de linkjes naar je Aanbod, je Referenties, Over mij en Contact? In één oogopslag is dan duidelijk voor je bezoeker waar ze moeten zijn.
 • Je straks geen zorgen hoeft te maken over updates want je weet nu hoe dat moet. Druk maken dat je website gekraakt wordt hoeft dan ook niet want alles wordt goed ingesteld.

Hanna Lynne en Ellen zijn inmiddels online met hun one page website!

Marloes heeft een geweldige website gemaakt voor mijn onderneming, precies zoals ik het visualiseerde. Ik wilde een simpele website, overzichtelijk en persoonlijk.

Ik heb Marloes via via ontmoet, ik wilde graag een logo voor mijn andere onderneming en die heeft Marloes gemaakt. Later speelde bij mij het idee voor mijn andere onderneming en toen heb ik contact opgenomen met Marloes om te vragen of zij mijn website kon maken. Marloes heeft echt een prachtige one-page website voor mij gemaakt. De informatie die ik voor de website heb aangeleverd heeft ze goed gebruikt en toegepast op de website. In de samenwerking was Marloes duidelijk in wat ze van mij nodig had en gaf ook regelmatig een update.

Ik vind het fijn om met iemand te werken waar ik een fijne klik mee heb, waar de energie juist is en die klik had ik met Marloes, ze denkt mee, geeft feedback als iets niet helemaal mooi is of dat er toch nog iets aangepast moet worden. Nadat de website live is geeft ze een stappenplan wat je moet doen om je website te onderhouden en ook hoe je je website zelf kan aanpassen als je iets wilt aanpassen.

Hanna Lynne Minnee

Human Design & Business Mentor

Ik was voornemens zelf een website te maken, toen ik Marloes tegen kwam. Het bleef steeds liggen en ik kwam er niet verder mee. Marloes nam meteen de regie, gaf duidelijke kaders waaraan een goede site moet voldoen. Tegelijkertijd gaf ze ook ruimte voor mijn proces en de tijd die ik nodig had om alles te verzamelen. Ik kon alles aanleveren in een gebruiksvriendelijke online omgeving. Dat werkte heel prettig. Ik vond de combinatie van de tips die ze gaf en de ruimte voor eigen smaak en invulling heel fijn.

Marloes werkt nauwkeurig en onderzoekt mee of het nog beter/ mooier kan. Het resultaat is eindelijk een website naar mijn zin die ik aan mensen durf te laten zien.

Ellen van der Wielen

Psychosociaal therapeut, www.ellenvanderwielen.nl

Ik ga je helpen met een One Page website.

 

Jij kunt je weer focussen op je klanten en de bloei van je onderneming en ik neem al het technische gedoe voor je uit handen (word ik blij van)!

Ik bouw jouw website from scratch, geen gedoe met templates, gewoon hoe jij en je onderneming zijn dat is wie je bent! Dus ja, helemaal vanaf 0 maar dan heb je wel een 100% persoonlijke en unieke website want dat is toch wat je onderneming is: UNIEK!

 

Ben je een ondernemer met één product of één dienst, wijzigt je content nauwelijks? Dan is een One-Page website ideaal voor jou.

Jouw waardevolste content op één pagina, overzichtelijk en duidelijk en allemaal in jouw eigen huisstijl.

Dit is allemaal inbegrepen in het traject voor het bouwen van een One page website:

 

♥  Als eerst plannen we natuurlijk een gesprek in via zoom om te kijken of er een match is!  Als het voor ons beide goed voelt stuur ik je een offerte en plannen we de strategiesessie in.

♥   In de strategiesessie spreken we alles door over wat je hebt aangeleverd, je teksten, je afbeeldingen en eventueel andere media.

♥   Daarna ga ik aan de slag met je website! Je krijgt een unieke website die (in)gericht is op jouw doel. Als de eerste opzet af is stuur ik dit naar je toe zodat je het zelf kunt bewonderen.

♥   Je kunt daarna twee keer feedback geven en aanpassingen voorstellen op je one page website. En als je helemaal blij bent plannen we de zoom uitleg!

♥   Je krijgt een Zoom uitleg van een half uur hoe je zelf je website up to date kan houden en hoe je aanpassingen kan doen.

♥   Je krijgt 1 maand gratis onderhoud aan je website.

Om jouw one page mogelijk te maken horen deze (technische) functionaliteiten erbij
 • Installatie CMS WordPress opbouw website
 • 1 pagina met al jouw belangrijke waarde
 • Coming Soon pagina met jouw logo, persoonlijke boodschap en contactgegevens
 • Contactformulier
 • Installeren & instellen basis plug-ins
 • Volledig in jouw huisstijl 
 • Cookiemelding (ja die hoort er ook bij)
 • Website die mobile responsive is (natuurlijk!)
 • Integreren Social Media op je website

Aan het einde van ons One page website traject:

♥   Is je one page nog mooier dan die van je concullega en je website springt gewoon van het beeld af, alles klopt en alles staat zo mooi in verhouding met elkaar.

♥   Je krijgt veel meer verkeer en interactie op je social media profielen en dat komt door de social media buttons en hierdoor leg he nog meer verbinding met je klant.

♥   Je one page beweegt mee met elk apparaat dus op de desktop, tablet en de mobiel van je bezoeker. En of dit nu staand of liggend is hij is helemaal responsive en dit betekent uiteindelijk een nog hogere conversie!

♥   Krijg je een overzichtelijke menubalk op je one page, waarop in een oogopslag duidelijk is voor websitebezoekers waar ze moeten zijn. Het is bewezen dat je websitebezoeker hierdoor langer op je website blijft.

♥   Heb je een one page die doet wat hij moet doen: snel, goed beveiligd en hij werkt voor je! En weet je ook hoe je je one page up to date moet houden!

Marloes

De investering voor een WordPress One Page website is € 500,-

De genoemde pakketprijs is exclusief btw, hosting en domeinnaam. En exclusief logo, afbeeldingen, foto’s en teksten.

Dit zeggen anderen over het traject!

Voor mijn nieuwe bedrijf Let’s Flamin’ Go was ik op zoek naar iemand die voor mij een website kon maken. Na het zelf geprobeerd te hebben, ben ik toch maar op zoek gegaan naar iemand die er wat meer verstand van had. Zo kwam ik bij Marloes terecht.

Via een telefoongesprek legde ik Marloes uit wat ik graag wilde. Het was een prettig gesprek en ik zag het helemaal zitten dat Marloes mijn site ging maken. We hebben veel contact gehad via de mail, en via een formulier kon ik al veel dingen aangeven, wat ik erg fijn vond. Als ik vragen had, of andersom, dan was er snel contact via de mail. Ik vond het korte lijntje erg prettig, Marloes begreep precies wat ik wilde en zo kwam er een geweldige kleurrijke site tot stand.

Ik was gelijk super enthousiast toen Marloes mij het eerste voorbeeld stuurde. Er waren eigenlijk geen grote aanpassingen nodig, want het klopte gewoon allemaal. Mijn site is echt precies zoals ik ben, en hoe mooi is dat. Mijn bedrijf voelt nu echt, omdat ik mensen ook kan doorverwijzen naar een site. Een plek waar ze meer informatie kunnen vinden over mijn bedrijf en wat ik precies doe. Ik ben echt heel erg tevreden over onze samenwerking

Elles

Let's Flamin 'Go

Ik wilde een mooie website waarin duidelijk naar voren kwam waar ik mijn klant (de werkgever) mee kan helpen.
Ik zocht iemand die mij persoonlijk kon helpen en die snapte wat ik wilde. En daar voldeed jij perfect aan.
Je hebt een mooie website gemaakt naar al mijn wensen. Mooie kleuren gebruikt en duidelijk mijn boodschap kunnen overbrengen.

Je was direct beschikbaar en de persoonlijke benadering vond ik fijn. Je hielp me met mijn vragen en erg fijn dat je mij hebt geholpen met mijn email funnel en een landingspagina voor mijn e-book.
En het resultaat?
Een supermooie website waar ik trots op ben.

Patrick de Goede

Verzuimspecialist

Vragen & antwoorden

Met welk platform bouw je mijn one page website?

Ik bouw je website met WordPress en de pagebuilder Divi.

Help je mij met mijn content?

Ik ben geen tekstschrijver maar inmiddels ben ik aardig in de leer geweest over het schrijven van teksten dus ik kan je er zeker meer over vertellen en je erbij helpen.  Wanneer je bij me instapt krijg je een format om je homepagina te maken maar ook je salespagina en de over mij pagina. In mijn e-book in 5 stappen naar jouw website vertel ik nog veel mee over de inhoud van je website.

Kan ik zelf dingen aan mijn website aanpassen?

Jazeker! Ik vind het heel belangrijk dat je als ondernemer weet hoe je zelf aanpassingen kan doen aan je eigen website. Tijdens onze samenwerking vertel ik je daar ook meer over en laat dit aan je zien hoe het moet. Wil je dit uit handen geven dan kan dat natuurlijk ook. 

Ik heb nog geen domeinnaam of hosting, is dat erg?

Naast de inhoud heb je ook hosting en een domeinnaam nodig. Dit moet je vooraf zelf afsluiten. Vind je het lastig om hier een keuze in te maken dan kan ik je daarmee helpen. Zelf heb ik mijn hosting bij Vimexx ondergebracht en daar erg tevreden over. 

Ik wil ook een e-book op mijn website, kan dat?

Jazeker, dit kan met een directe download. Maar om echt klanten naar jouw website te krijgen zal je meer moeten doen dan enkel en alleen een website en een directe download van je weggever. Een weggever met een e-mailfunnel erachter zou daarom heel verstandig zijn. Zelf werk ik met ActiveCampaign (MailBlue) en kan dit ook voor je koppelen. Vraag gerust als je hier interesse in hebt. 

Ik wil ook een verkoop mogelijkheid, kun je dit ook voor mij regelen?

Ja dit kan.

Hoelang duurt het voordat mijn one page website af is?

Normaal gesproken tussen de 3 en 4 weken en is afhankelijk van hoe volledig ik de teksten en afbeeldingen krijg aangeleverd en hoe snel je zelf bent met de feedback op de website.

Zijn er terugkerende kosten?

Nee, er zijn geen terugkerende kosten. De Divi licentie krijg je van mij en is inclusief updates (die je wel zelf moet uitvoeren). Wel heb je maandelijkse kosten bij je eigen hostingpartij.